Duaal leren, een troef voor uw bedrijf! - 24 april

Hoe gunstig is het voor ondernemers en bedrijven als jongeren - de werknemers van morgen - al tijdens hun schoolloopbaan te laten kennismaken met de bedrijfsaanpak en hen te vormen op de eigen werkvloer?
"Duaal Leren", een term die u ongetwijfeld al heeft opgevangen, is de toekomst. Dit nieuwe systeem biedt een antwoord op de nood aan een naadloze aansluiting van het onderwijs en de arbeidsmarkt.

Bouwbedrijf Ruelens & partners, Ceyssens Bouw & Dak, Bouwwerken Jimmie Janssens, Kaukura, Group Bora Bora, Salvator, WZC Prinsenhof en Sint-Annendael Grauwzuster lieten leerlingen uit vier studierichtingen al proeven van de voordelen van Duaal Leren. Vanaf volgend schooljaar zal het aantal studierichtingen nog verder uitbreiden.

Duaal Leren biedt kansen aan bedrijven en ondernemers om jongeren mee op te leiden en zo goede werkkrachten vroeg te betrekken in het arbeidsproces.
Tijdens onze infoavond komt u alles te weten over Duaal Leren, en ontdekt u hoe waardevol het voor u als ondernemer is om in dit project te stappen.+

Download hier de presentaties van de inspiratiesessie: