Kanniscafés

Omschrijving:

Sinds vorig schooljaar hebben we op vraag van de scholen meer ingezet op het studiegebied hout.
Alle scholen die wensten konden deelnemen aan het overleg waar de krijtlijnen werden bepaald.
Er was een duidelijke vraag van de scholen om met de Limburgse houtscholen meer naar buiten te komen om zo de verbinding te maken met het bedrijfsleven. Men was ook vragende partij om in contact te komen met nieuwe evoluties en materialen in de houtsector. Daarom lanceerden we vorig jaar een eerste kenniscafé en dat was een succes.

Kenniscafé bij Witon

Houthandel Witon is sinds de oprichting in 1991 uitgegroeid tot een belangrijke distributeur, gespecialiseerd in exclusieve en hoog kwalitatieve afwerkingsmaterialen voor de schrijnwerker en interieurbouwer. Doorheen de jaren groeide het bedrijf vanuit een magazijn van 250m2 uit tot een belangrijke houthandel met meer dan 4000 m2 magazijnruimte met een ruime stock van verscheidene topmerken. Naast deze kwaliteitsmerken levert Witon ook vele multiplex soorten, spaanplaten, hard-en zachthout, deuren, gipsplaten, Postform werkbladen, houten- en laminaatvloeren, volkern en massieve werkbladen. Het leveren van hoogwaardige plaatmaterialen vereist kennis en speciale zorg.

Kenniscafé bij Cras

Tijdens dit kenniscafé op 15 november zullen ze ons op de hoogte brengen van de evoluties

in kleuren, texturen, nieuwe technologieën, materialen, oppervlaktebehandelingen in de wereld van plaatmaterialen voor het interieur.

Tijdens dit kenniscafé zal de houtkoffer worden voorgesteld en uitgereikt alsook de mogelijkheden en het gebruik zal toegelicht worden.

inschrijven